Follow us

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της: "Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη"

Την άγνωστη περιπέτεια που είχε με την υγεία της αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Μία περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου πριν από λίγες ημέρες και τη γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το πρωί της Τρίτης.

Αντωνία Καλλιμούκου | Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο κέντρο της Αθήνας - Με λευκό φόρεμα και μπαλαρίνες

Η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της ευχαρίστησε τους γιατρούς της, αλλά και την οικογένεια της, η οποία ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη "δύσκολη μάχη”.

"Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tlife, η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να κάνει κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις. Ωστόσο της χορηγήθηκε φαρμακευτική ουσία, η οποία της προκάλεσε αλλεργικό σοκ και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική για κάποια 24ωρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr