Μάρα Ζαχαρέα | Βραδινή έξοδος με φίλες - Η ευχάριστη αφορμή της εξόρμησής της

Η Μάρα Ζαχαρέα μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται αρκετές στιγμές της καθημερινότητά της. Μάλιστα η διευθύντρια ειδήσεων του Star δημοσιεύει και πιο στιγμιότυπα από την καθημερινότητ'α της.

Το βράδυ της Κυριακής, η δημοσιογράφος πραγματοποίησε μία έξοδο με αφορμή τα γενέθλια μιας φίλης της και έτσι βρέθηκε στην παραλιακή. Για την εμφάνισή της επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι με λευκό πουκάμισο του brand Zeus+Dione.

Η Μάρα Ζαχαρέα φαίνεται πως αγαπάει πολύ τη συγκεκριμένη ελληνική εταιρεία, μιας και στις τρεις συνεχόμενες βραδινές εμφανίσεις της έχει φορέσει κάτι από εκεί.

Στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε επιλέξει ένα σύνολο στο χρώμα της μόκας, το οποίο αποτελούνταν από παντελόνι και πουκάμισο στο signature textured μετάξι της εταιρείας, με το παντελόνι να έρχεται σε γραμμή καμπάνας και το πουκάμισο να διαθέτει Mao γιακά και μονόκουμπο κλείσιμο.

Ενώ και στη μεγάλη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, η παρουσιάστρια είχε φορέσει ένα αμάνικο εμπριμέ πουκάμισο σε λευκό χρώμα με μπλε και κόκκινες λεπτομέρειες και ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή.