Follow us

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος | Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram

Μαζί στις πρόβες στο Ηρώδειο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ένα από τα φημολογούμενα νέα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να μην έχουν παραδεχθεί τη σχέση τους δημοσίως.

Η Τζένη Μπαλατσινού με λευκό μπικίνι στην Κίμωλο | Αρνείται να αποχωριστεί το καλοκαίρι

Με αφορμή τη νέα τους θεατρική παράσταση, "Ζωρζ & Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου", που παρουσίαστηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής, στο Ηρώδειο, οι πρωταγωνιστές μοιράστηκαν κοινές φωτογραφίες τους από τις πρόβες τους στον ιστορικό χώρο.

Στις ασπρόμαυρες λήψεις που μοιράστηκαν από τις πρόβες τους, η Μαριλίτα φοράει ένα τζιν παντελόνι και ένα τοπ, ενώ ο Δημήτρης φορώντας τα γυαλιά ηλίου του.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος | Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram

Πριν από λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Λάλος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε στον "Σασμό” και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. "Καταφέραμε με τη Μαριλίτα να φτιάξουμε ένα εμβληματικό ζευγάρι μέσα στον "Σασμό” που ο κόσμος θα το θυμάται με τα χρόνια. Για τον ηθοποιό είναι ευχή και κατάρα να κάνει μια επιτυχία. Πάντα φοβόμαστε ότι αν γίνει μια επιτυχία, μετά θα με θυμούνται γι’ αυτό. Τον Μαθιό τον αγάπησα και του τα έδωσα όλη μου την ψυχή, τα έδωσα όλα και η αγάπη που πήρα ήταν ανάλογη" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σχετικά με την παράσταση που έδωσαν στο Ηρώδειο είχε δηλώσει ότι: "Οι δυο αυτοί άνθρωποι έγραψαν ιστορία. Το ότι βρέθηκαν οι δυο αυτοί άνθρωποι δεν ήταν τυχαίο. Με τη Μαριλίτα έχουμε μια πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο. Έχουμε έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τη σκηνή. Έχουμε ταιριάξει και γι’ αυτό κάναμε αυτό το δυνατό ζευγάρι"

Δημήτρης Λάλος-Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο εύθραυστος Πολωνός συνθέτης Φρεντερίκ Σοπέν που συνέθεσε αριστουργηματικά έργα και η δυναμική συγγραφέας Γεωργία Σάνδη - η πρώτη γυναίκα που πήρε διαζύγιο - κάπνισε, φόρεσε αντρικά ρούχα, συναναστράφηκε με τους κύκλους των διανοουμένων στο Παρίσι, συνέγραψε λογοτεχνικά έργα και διεκδίκησε την επαγγελματική ιδιότητα της συγγραφέως συναντήθηκαν την δεκαετία του 1840 στα σαλόνια της Γαλλίας.

Ο έρωτας τους υπήρξε θρυλικός για την εποχή καθώς η Σάνδη ήταν και μεγαλύτερη ηλικιακά αλλά και μια περσόνα που άφησε το αποτύπωμα στα κοινωνικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr