Παντρεύτηκαν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη | Οι εντυπωσιακές λήψεις από τον γάμο τους

Λίγο μετά τον ερχομό της κόρης τους, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η αγαπημένη του, Αγοραστή Αρβανίτη παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Ο Κώστας Μπακογιάννης πήγε για ψάρεμα με τον γιο του, Δήμο στη Μάνη

Οι δύο τους έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλούς τόνους για την προσωπική τους ζωή, με την γέννηση της κόρης τους να μαθαίνεται λίγες ημέρες μετά το χαρμόσυνο.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο με φίλους και συγγενείς να παραβρίσκονται στη χαρά του ζευγαριού. Μάλιστα λίγο μετά το μυστήριο του γάμου τους πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση της μικρής τους, η οποία πήρε το όνομα Θωμαΐς. Μαμά και κόρη ήταν παρόμοια ντυμένες, με τα βαφτιστικά της μικρής να είναι με λεπτομέρειες από δαντέλα, όπως και το νυφικό.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Νικόλ Παναγιώτου, οι οποίες μοιράστηκαν κάποιες φωτογραφίες από τα δύο μυστήρια, αλλά και από τη διακόσμηση του χώρου.

Ο στολισμός ήταν λευκός με λίλα, με τη λεβάντα και τα μωβ τριαντάφυλλα να είναι τα βασικά λουλούδια της διακόσμησης, ενώ και η μπομπονιέρες είχαν λιλά σατέν κορδέλα.