Follow us

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ξεκαθαρίζει "Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς Καγιά, όχι φίλη της"

Η αυστηρή τοποθέτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

MissBloom TEAM
genevievevv @genevievevv

Για μία ακόμα φορά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί κλήθηκε να απαντήσει για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και εάν είναι πλέον φίλες. Η art director έδωσε το παρών στο δείπνο που έγινε για την επίσκεψη της Chiara Ferragni στην Αθήνα, μίλησε στους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας τα επαγγελματικά της σχέδια, την άποψη της για το GNTM, αλλά και τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δήλωσε τα εξής

"Περιμένω τον προγραμματισμό του Star, για να δούμε πότε θα βγει ο νέος κύκλος του First Dates. Δεν έχω καθόλου άγχος, δεν νιώθω καθόλου άσχημα. Ο κόσμος μου στέλνει μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν τα καινούργια επεισόδια.

Δεν ξέρω τίποτα για το GNTM αλλά ελπίζω να επιστρέψει, γιατί είναι η μόνη εκπομπή που μου λείπει από την τηλεόραση.

Ο Καράβας είναι η αδυναμία μου, η μεγάλη μου λατρεία. Τον συνάντησα και πρόσφατα σε ένα event και θυμηθήκαμε τα παλιά. Είναι εξαιρετικός. Και η Έλενα είναι πολύ καλή αλλά το έχει ξανακάνει.

Μα είναι δυνατόν; Όποιον συναντάω εγώ στον δρόμο θα τον ρωτάω αν μίλησε με την Καγιά; Ότι δηλαδή συνάντησα τον Καράβα και δεν τον ρώτησα για τη γυναίκα και τα παιδιά του αλλά για το αν μίλησε με τη Βίκυ;

Όσον αφορά στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, όταν τη ρώτησε εάν υπήρξαν ποτέ φίλες, απάντησε

"Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς, όχι φίλη. Θα σου πω κάτι που φταίω εγώ. Είμαστε ξαφνικά όλοι φίλοι. Εάν λέγαμε με πάρα πολύ άνεση, χωρίς φόβο, ότι είμαι υπάλληλος, είμαι συνάδερφος, είναι συνέταιρος. Ξαφνικά αυτό το ότι είμαστε όλοι φίλοι, όλοι παντρεμένοι, εμένα με έχει τρελάνει λιγάκι. Έχω πολύ συγκεκριμένες φίλες και είναι πέντε".

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr