Follow us

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφτιαξε σοκολατένια muffins μαζί με τον γιο της, Κίμωνα | Τα cute βίντεο που δημοσίευσε

Ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου φαίνεται πως κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον μπαμπά του.

MissBloom TEAM
chrysamichalopoulou @chrysamichalopoulou

Ανάμεσα στα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega "Ταμπού" στην οποία πρωταγωνιστεί, η Χρύσα Μιχαλοπούλου προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον γιο της, Κίμωνα. Πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από βίντεο που δείχνουν την ίδια και τον γιο της να βρίσκονται στην κουζίνα και να φτιάχνουν μαζί σοκολατέλεια muffins. Ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου φαίνεται πως κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον μπαμπά του.

Όσον αφορά στη μητρότητα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου δήλωσε σε συνέντευξη της στην εκπομπή Buongiorno τα εξής

"Έμεινα έγκυος στα 23 μου. Δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου που να γίνανε μαμάδες και να το μοιραζόμαστε αυτό όλο. Είναι λογικό οι γυναίκες να κάνουν οικογένεια σε μεγαλύτερη ηλικία. Επίσης ποτέ δεν είσαι έτοιμος να γίνεις γονιός, εγώ αυτό έχω καταλάβει. Είτε είσαι 20, είτε είσαι 30…

(...) Ζορίστηκα όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες όταν ήμουν έγκυος. Δεν μου άρεσε καθόλου. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και την προφύλασσα όσο καλύτερα μπορούσα. Εγώ δεν είχα ανεβάσει ή δείξει κάτι. Δεν πίστευα ότι θα το κάνει κάποιος".

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr