Follow us

Μίμης Πλέσσας | Η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ τον αποχαιρετά "Σε λατρεύω για πάντα. Γιατί η Αγάπη δεν εχει ημερομηνία λήξης"

Η Λουκίλα Καρρέρ έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του συνθέτη.

MissBloom TEAM
Λουκίλα Καρρέρ  Μίμης Πλέσσας NDP Photo Agency

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου, η Λουκίλα Καρρέρ έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Μίμη Πλέσσα μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram. Η σύζυγος του συνθέτη δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία τους και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για τον αγαπημένο της.

"Και ξαφνικά "Επεσε βαθεια σιωπή…"….."Κι εσύ δεν θα’σαι πλαι μου Αστέρι της Ζωής μου……" ….θά εισαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά…..μέχρι να ανταμώσουμε και παλι Ψυχή μου. "Πέρασαν τόσα καλοκαίρια…βρεξαν τη στράτα μας φωτιές" σε αυτό το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε…. Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..Γιατί η Αγάπη δεν εχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Ψυχή μου …..Καλή μας Αντάμωση".

Ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του, σκορπίζοντας θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και σε όλους τους Έλληνες που θαύμαζαν το έργο του.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο συνθέτης είχε πραγματοποιήσει τρεις γάμους. Ο πρώτος ήταν με την Κλειώ Μουζίνα, ο δεύτερος με την Τζέλλα Πλέσσα με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον μουσικοσυνθέτη Αντώνη Πλέσσα, και ο τρίτος με τη δημοσιογράφο Λουκίλα Καρρέρ με την οποία απέκτησε μια κόρη την Ελεάνα.

Η ανάρτησή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr