Όλγα Κεφαλογιάννη | Η διαφορετική ανάρτηση της στα social media με αφορμή μια ξεχωριστή ημέρα

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Όλγα Κεφαλογιάννη διανύει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, μιας και στην προσωπική της ζωή περνάει μία κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα. Ωστόσο σήμερα έχει ένα λόγο να είναι χαρούμενη.

Ο Μίνως Μάτσας με καλούς φίλους | Η εικόνα του μετά την είδηση χωρισμού του από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνει σήμερα, 4 Οκτωβρίου, 50 χρόνια ζωής και η Υπουργός Τουρισμού θέλησε να κάνει μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε, τη βλέπουμε στην αγκαλιά του πατέρα της, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης.

"Μισός αιώνας Νέας Δημοκρατίας: Αγώνας και υπερηφάνεια. Τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας δεν αποτελούν απλώς μια επέτειο. Είναι μια υπενθύμιση του συνεχούς αγώνα για τη δημοκρατία, την ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Η Νέα Δημοκρατία γεννήθηκε σε μια περίοδο κρίσης και αβεβαιότητας, αλλά με ένα όραμα για σταθερότητα, πρόοδο και ελευθερία. Για πενήντα χρόνια, η μεγάλη φιλελεύθερη και δημοκρατική παράταξη αγωνίζεται για την εδραίωση των δημοκρατικών θεσμών, την οικοδόμηση μιας φιλελεύθερης κοινωνίας και οικονομίας που προστατεύονται από ένα ισχυρό κράτος δικαίου. Οραματίζεται μια εξωστρεφή οικονομία, ικανή να προάγει τη σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Από το 1974 έως σήμερα, η παράταξη μάχεται για μια Ελλάδα ισχυρή, υπερήφανη και ασφαλή, πιστή στα ευρωπαϊκά ιδεώδη.Εξελίσσεται διαρκώς, παραμένοντας ακλόνητα προσηλωμένη στις αρχές και το όραμα του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Σε αυτή τη μακρά ιστορική πορεία, εξέχουσα θέση κατέχει και ο πατέρας μου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ιδρυτικό μέλος της παράταξης, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στη θεμελίωση και διαμόρφωση της ιστορικής διαδρομής της Νέας Δημοκρατίας. Η αφοσίωσή του στο όραμα μιας Ελλάδας Δημοκρατικής, κοντά στα ευρωπαϊκά και δημοκρατικά πρότυπα, καθώς και η δέσμευσή του για την προώθηση των αρχών της Νέας Δημοκρατίας, συνδιαμόρφωσαν όχι μόνο την ιστορία του κόμματος, αλλά και την πολιτική σκηνή της χώρας. Πενήντα χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Νέα Δημοκρατία, με τις αξίες και το δυναμισμό της, συνεχίζει να γράφει ιστορία και εξακολουθεί να αποτελεί θεμέλιο λίθο της πολιτικής σκηνής της χώρας, παραμένοντας εγγυητής της προόδου και της ευημερίας της ελληνικής κοινωνίας” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.