Δήμητρα Ματσούκα: "Με ενδιαφέρει πρώτη φορά στη ζωή μου τι θα φάω γιατί δεν θέλω να παχύνω"

Μία δήλωση που δεν περιμέναμε έκανε η Δήμητρα Ματσούκα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς και κάθε της εμφάνιση συζητιέται αρκετά. Πρόσφατα, η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη και μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση.

Δήμητρα Ματσούκα | Στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη με ροζ σορτσάκι και nude πέδιλα

"Ήδη με ενδιαφέρει πρώτη φορά στη ζωή μου πως θα φάω γιατί δεν θέλω να παχύνω, ενώ παλιά δεν μου συνέβαινε ό,τι κι αν έτρωγα. Έχει αλλάξει ο μεταβολισμός μου με τον χρόνο. Έχω το σύνδρομο της καλής μαθήτριας, όχι για να αποδείξω, αλλά ήταν πάντα μέσα στην ιδιοσυγκρασία μου, στα ενδιαφέροντά μου. Στην πραγματική μου ζωή δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια δυσπιστία" είπε αρχικά.

Μιλώντας για τον Πέτρο Κόκκαλη και την προσωπική της ζωή είπε: "Είμαι ρεαλίστρια και όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που αισθάνεσαι ότι είναι αυτό που θέλεις, τον θαυμάζεις, τον αγαπάς, το "για πάντα" είναι εύκολο. Εγώ το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου με το που τον γνώρισα. Είχα αυτή την πεποίθηση. Πολύ σύντομα κατάλαβα ότι ο Πέτρος ήταν αυτός που ήθελα στη ζωή μου. Έτσι υπάρχει διάρκεια στις σχέσεις, όταν και οι δύο δίνουν πράγματα ο ένας τον άλλον. Στην προεκλογική περίοδο δεν ήθελα να σταθώ δίπλα στον σύζυγό μου αλλά στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Με απογοήτευσε που ήρθαν έτσι τα αποτελέσματα, οι περισσότεροι άνθρωποι που βγήκαν στις Ευρωεκλογές είναι ανησυχητικό".