Το girly look της Φαίη Σκορδά | Με denim φόρεμα και μπαλαρίνες σε εκδήλωση του Make - A - Wish

Χαμογελαστή σε εκδήλωση για καλό σκοπό

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Φιλανθρωπίας, τα "Bread Factory” και η "Arla Foods Hellas” διοργάνωσαν ένα μοναδικό charity event, στηρίζοντας το Make - A - Wish (Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος)!

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Φιλανθρωπίας και σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης τα "Bread Factory” σε συνεργασία με την εταιρεία "Arla Foods Hellas”, πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό Charity Event, στηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρέσβειρα του Οργανισμού κ. Φαίη Σκορδά, η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου μαζί με την Fundraising & Donor Relations Director κ.Χριστίνα Δημητροπούλου, οι οποίες βράβευσαν τους εκπρόσωπους των εταιρειών, ως πολύτιμους υποστηρικτές για την εκπλήρωση μίας ευχής και γενικότερα των δράσεων για τη διάδοση του οράματος και του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

H Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε με ένα denim φόρεμα σε άλφα γραμμή που συνδύασε με ασπρόμαυρες μπαλαρίνες. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν στο φυσικό τους μήκος και της πήγαιναν πάρα πολύ.

Μαρία Μπεκατώρου - Βίκυ Παλαιολόγου - Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά - Γωγώ Αυγερινοπούλου
Μαρία Μπεκατώρου - Σάντρα Ζαφειρακοπούλου - Χριστίνα Δημητροπούλου