Σμαράγδα Καρύδη | Στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη και της κόρης του - Με νέο χρώμα μαλλιών

Χαμογελαστή στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου της Φωτεινής Αθερίδου με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Αθερίδη

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τη Σμαράγδα Καρύδη καθώς ο πατέρας της και πολύ αγαπημένος ηθοποιός, Ντίνος, έφυγε από τη ζωή. Η Σμαράγδα αντιμετώπισε την απώλειά του με την αξιοπρέπεια που τη χαρακτηρίζει όλα τα χρόνια και βρίσκει το χαμόγελό της ξανά. Το βράδυ της Πέμπτης, η ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης "Μπα Μπαμπά" στο θέατρο Ήβη. Πρόκειται για ένα έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον πατέρα της, Θοδωρή Αθερίδη. Η Σμαράγδα εμφανίστηκε με νέο χρώμα μαλλιών, που τη φώτισε και της ανανέωσε τη διάθεση. Τέλος το strawberry blonde για την Σμαράγδα Καρύδη | Η νέα απόχρωση στα μαλλιά που υιοθέτησε

Το "Μπα-Μπαμπά" είναι ένα μιούζικαλ κωμωδία … μια κωμικοτραγική μουσική ματιά στα προβλήματα μιας οικογένειας Ένας πατέρας που φταίει- όσο φταίει- και δε φταίει και λίγο, παιδιά και σύζυγος που τον κατηγορούν και που όμως, κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του!

Με σατιρικό στίχο και με μια "σκηνική πλάκα", το μιούζικαλ αυτό ήρθε για να μας πει αυτό που όλοι ξέρουμε, αλλά ελπίζουμε να μην ισχύει…: "αλλάζει ο άνθρωπος;" Δεν αλλάζει θα πω εγώ κι ας το διασκεδάσουμε. Στο ρόλο του φταίχτη πατέρα, ο Θοδωρής Αθερίδης. Στο ρόλο της πρώην συζύγου, η Άννα Κουτσαφτίκη.

Στους ρόλους των υπόλοιπων "πληγωμένων" του μπαμπά, οι Πάρις Θωμόπουλος, Αθηνά Μουστάκα, Κώστας Μαγκλάρας, Χρήστος Τσάβος, Γιώργος Τριανταφύλλου, Φωτεινή Αθερίδου.