Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Σε φάρμα με την κόρη της και τον νονό της

Η Αθηνά Οικονομάκου περνάει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί με τα παιδιά της.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου με τη Σιέννα

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος να αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από αρκετά χρόνια γάμου, όμως τα δύο παιδιά τους, Μάξιμος και Σιέννα είναι η προτεραιότητα και των δυο τους.

Η Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού

"Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Περνάς πάρα πολλές φάσεις. Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Ήμουν απόλυτα σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφαση μου. Καταλήξαμε από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου με πολύ ωριμότητα. Δεν κοίταξα πίσω. ήταν το καλύτερο αυτό και για τους δυο μας και τα παιδιά μας. Δεν είχα καμία αμφιβολία. Αυτό είναι που με έκανε να νιώθω πιο ασφαλής. Σίγουρα βοηθάει το να έρθει κάτι τόσο όμορφο στη ζωή σου" είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Κώστα Τσουρό.

Η ηθοποιός έχει προχωρήσει τη ζωή της και είναι σε σχέση με τον 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα, κάτι που την έχει κάνει να περνάει αρκετές ημέρες του μήνα στην Ιταλία. Όμως η ίδια έχει καταφέρει να έχει μία ισσοροπία στην καθημερινότητά της και στο πρόγραμμά της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε μαζί με τους νονούς της κόρης της, Σιέννα σε μία φάρμα, με τη μικρή να ευχαριστιέται το παιχνίδι. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τη βόλτα τους.

Αθηνά Οικονομάκου | Σε φάρμα με την κόρη της και τον νονό της
οικονομάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr