H Kate Middleton με το χρώμα της σεζόν στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το τέλος των χημειοθεραπειών

Μία αρκετά σημαντική εμφάνιση έκανε η Kate Middleton.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Kate Middleton πριν από μερικές εβδομάδες μοιράστηκε το γεγονός ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο των χημειοθεραπειών που έκανε μετά και τη γνωμάτευση ότι πάσχει από καρκίνο. Όπως ανέφερε η ίδια στο σχετικό βίντεο που μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει με τον πρίγκιπα William στο Instagram, θα ήθελε να επιστρέψει σιγά σιγά και στις δημόσιες εμφανίσεις. Και μία από αυτές έκανε την Τετάρτη.

Η Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνάντησε ένα νεαρό κορίτσι, την 16χρονη φωτογράφο Liz Hatton, η οποία επίσης δίνει μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας William επέλεξε τη νεαρή φωτογράφο για να τραβήξει φωτογραφίες κατά τη διάρκεια μιας επένδυσης στο Windsor και έτσι τώρα συναντήθηκαν μαζί της.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε το πριγκιπικό ζευγάρι βλέπουμε την Kate Middleton και το νεαρό κορίτσι να αγκαλιάζονται. "Χάρηκα που συναντηθήκαμε με τη Liz στο Windsor σήμερα. Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας" έγραψε το ζευγάρι στη λεζάντα της ανάρτησής τους.

Η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι στο χρώμα της σεζόν, το οποίο είναι το μπορντό και το συνδύασε με ένα top στο χρώμα του δέρματος. Το look της το ολοκλήρωσε με χρυσά αξεσουάρ, ενώ τα μαλλιά της να είχε αφήσει ανέμελα κάτω.