Follow us

Στο φως η φρικιαστική δράση του ράπερ P. Diddy και οι διάσημοι συνένοχοι

Aνάμεσα στα φερόμενα θύματα είναι και ανήλικα παιδιά αλλά και μία έγκυος γυναίκα.

MissBloom TEAM
diddy

Η αρρωστημένη δράση του ράπερ Sean Diddy Combs επί 33 έτη προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, 120 άνθρωποι τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση. Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στα θύματα είναι και ανήλικα παιδιά, ένα ηλικίας 9 ετών! Ο δικηγόρος Tony Buzbee που εκπροσωπεί τα 120 θύματα, αναφέρει για την περίπτωση του 9χρονου ότι το παιδί παγιδεύτηκε όταν πήγε για ακρόαση στη Νέα Υόρκη για τη δισκογραφική εταιρία Bad Boy και κακοποίηθηκε από τον ίδιο και από άλλους. Η τακτική του φερόμενου δράστη ράπερ P. Diddy ήταν να υπόσχεται στα ανήλικα παιδιά τη σύναψη ενός δισκογραφικού συμβολαίου για να εξασφαλίσει τη σιωπή τους για τα σεξουαλικά εγκλήματά του.

Στο φως η φρικιαστική δράση του ράπερ P. Diddy και οι διάσημοι συνένοχοι
Splash news/ Ideal images

Τα πάρτι της ντροπής

Τα φερόμενα ως θύματα ζουν στην Καλιφόρνια, στη Νέα Υόρκη, στη Φλόριντα και στην Τζώρτζια. Οι μισοί είναι άνδρες και οι άλλοι μισοί γυναίκες. Οι περισσότερες κακοποιήσεις γίνονταν στα διάσημα white παρτι του ράπερ. Ανάμεσα στα θύματα και μία γυναίκα έγκυος που πίνοντας ένα αναψυκτικό, βρέθηκε βιασμένη με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό της.

O δικηγόρος έκανε σαφές ότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις για τους συνεργούς του ράπερ και τα ονόματα θα μας εκπλήξουν. Φαίνεται ότι θα ξετυλιχθεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr