Follow us

Η Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η εγκυμονούσα Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλιά σε συναυλία του

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα Νίκα Instagram

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βίωσε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, μιας και τραγούδησε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Φυσικά στο πλευρό του ήταν η οικογένεια του, αλλά και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα.

"Τι κοιλιακοί" | Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με crop top και μαύρο κολάν

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μάλιστα στην οικογένειά του και στην εγκυμονούσα σύντροφό του. "Η οικογένεια μου. Εδώ είναι η μητέρα μου, ο αδερφός μου, η Αλεξάνδρα. Η οικογένειά μου, που με στηρίζουν πάντα. Η Κατερίνα, η αδερφή μου, τα ανίψια μου. Να στείλουμε στον μπαμπά ένα βίντεο στην Αθήνα", είπε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες στο TikTok φαίνεται στο βάθος η αγαπημένη του να φοράει ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα και με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να διακρίνεται.

@sotiria_tsoukala 🥰 Konstantinos Argiros- live london Royal Albert Hall #konstantinosargiros #argiroslive #greeksinlondon #greekconcert ♬ original sound - Sotiria_Ts.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την είδηση της εγκυμοσύνης είχε πει ότι: "Ο λόγος που δεν μιλάω για την προσωπική ζωή είναι είναι επειδή προσπαθώ να προστατεύσω τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να θέλουν να δείξουν τη ζωή τους, από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr