Follow us

"Τι κοιλιακοί" | Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με crop top και μαύρο κολάν

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όπως δεν την έχουμε δει ξανά.

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου @elianoula

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Μετά από χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, φέτος η ίδια βρίσκεται στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στο "Καλύτερα δε γίνεται”.

Η Ναταλία Γερμανού στο καμαρίνι της | Η φωτογραφία με τον μπαμπά της, Φρέντυ Γερμανό & η minimal διακόσμηση

Το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια ήθελε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα της από τον Σεπτέμβρη για να υποδεχτεί τον Οκτώβριο.

Σε ένα απ' αυτά την είδαμε να ποζάρει με μαύρο τοπ και κολάν, δείχνοντας μας πως είναι μετά το γυμναστήριο της, αλλά και τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της.

"Τι κοιλιακοί" | Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με crop top και μαύρο κολάν

Η ίδια έχει ένα αρκετά καλογυμνασμένο σώμα και έχει μοιραστεί πολλές φορές τη "μάχη” της με τα κιλά. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: "Εντάξει, το πιο σύνηθες που με ρωτάνε είναι "πώς έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης;" και νομίζω πως αυτό συμβαίνει γιατί σπανίζει ένας άνθρωπος της τηλεόρασης να πάρει –και να χάσει– 30 κιλά. Μου πήρε καιρό να τα χάσω και τα τελευταία 10 τα έχασα την περίοδο της καραντίνας, χωρίς κόπο τελικά. Με βοήθησε η απομόνωση, ότι τέλειωσε το έξω, τα καλέσματα για επαγγελματικά γεύματα και τα φαγητά με φίλους, όπως επίσης με βοήθησε και η Μετακίνηση 6 – ακόμα και όσοι συνήθως δεν κουνιόμασταν από τον καναπέ, ε, στην καραντίνα ξεκινήσαμε να περπατάμε”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr