Follow us

Τα συννεφιασμένα και σκοτεινά Άχλα | Η ατμοσφαιρική φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Ιδανικός προορισμός και το φθινόπωρο.

MissBloom TEAM
Άγγελος Λάτσιος Instagram

Το καλοκαίρι τελείωσε και επίσημα πια, μιας και ο Οκτώβριος διανύει ήδη την πρώτη του εβδομάδα. Βέβαια οι θερμοκρασίες συνεχίζουν να είναι υψηλές, χαριζόντάς μας όμορφες βόλτες στον ήλιο.

Είναι βέβαια και κάποιοι που ανυπομονούν για το φθινόπωρο – ναι υπάρχουν και αυτοί – μιας και λατρεύουν τη δροσιά, τα φούτερ και τον ζεστό καφέ. Ένας από αυτούς είναι και ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος βρέθηκε μέσα στον Σεπτέμβριο στο αγαπημένο του μέρος, που δεν είναι άλλο από τα Άχλα της Άνδρου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ανέβασε μία άκρως ατμοσφαιρική φωτογραφία δείχνοντας μας τη θέα από το μπαλκόνι του στο ξενοδοχείο Onar. Μια ξεχωριστή εικόνα των Άχλων, μιας και τα βλέπουμε σκοτεινά και συννεφιασμένα. Στο ίδιο mood τόσο ο Άγγελος όσο και η φίλη του, οι οποίοι φορούν φούτερ.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος Λάτσιος για μπάνιο στα Άχλα

Πάντως αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, το μέρος είναι ιδανικό και πανέμορφο ακόμη και τον χειμώνα. Σε άλλα νέα, η διάσημη μητέρα του Άγγελου, Ελένη Μενεγάκη, φέτος απέχει από την ελληνική τηλεόραση μιας και επέλεξε να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί. Σίγουρα τηλεοπτική σεζόν χωρίς την Ελένη δεν είναι θα είναι ίδια, αλλά σεβόμαστε απόλυτα την απόφασή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr