Follow us

Τζένη Καζάκου | Ποζάρει με τους γονείς της στο Ηρώδειο

Η Τζένη Καζάκου έχει πάντα τους γονείς της στο πλευρό της.

MissBloom TEAM
Τζένη Καζάκου

Η Τζένη Καζάκου το φετινό καλοκαίρι πρωταγωνίστησε στο θεατρικό έργο, Άμλετ, η οποία έκανε φινάλε στην επιτυχημένη περιοδεία της με μία παράσταση στο Ηρώδειο.

Σε αυτή την τελευταία εμφάνισή της, η 24χρονη ηθοποιός είχε στο πλευρό της τους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη. Οι τρεις τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, με τους δύο γονείς να μην κρύβουν την περηφάνια τους.

Τζένη Καζάκου | Ποζάρει με τους γονείς της στο Ηρώδειο

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου έχει αναφερθεί πολλές φορές στην αρκετά διάσημη οικογένεια της, σχολιάζοντας ότι: "Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει. Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο χέρι μου εάν μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα, δεν είναι θεωρητικό. Αν δεν σηκωθείς επάνω να το κάνεις, δε μπορείς να εξελιχθείς."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr