Όλοι οι μυστηριώδεις θάνατοι διάσημων προσώπων στους οποίους εμπλέκεται η Beyoncé

Οι θεωρίες συνωμοσίας που ακολουθούν τη σύλληψη του P.Diddy τοποθετούν την Queen B. και τον Jay Z. στη θέση των υπόπτων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια, μπορεί να είναι και περισσότερα από 10, σε ένα peak της δημοσιογραφικής μου καριέρας, είχα αποφασίσει να ασχοληθώ με διάσημες θεωρίες συνωμοσίας τις οποίες μάλλον δεν πιστεύουμε, αλλά λατρεύουμε να διαδίδουμε. Λοιπόν τότε, είχα ενθουσιαστεί με τη φήμη ότι η Solange Knowles δεν είναι η αδερφή της βασίλισσας Beyoncé αλλά είναι κόρη της την οποία απέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία με τους γονείς της τότε να αναλαμβάνουν τα ηνία της υπόθεσης σε μία προσπάθεια να σώσουν την ανατέλλουσα καριέρα της κόρης τους. Τραβηγμένο; Ίσως, αλλά όχι και απίθανο. Οι δύο "αδερφές” άλλωστε είναι πολύ δεμένες, ενώ κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τη viral επίθεση της Solange στον Jay Z μέσα σε ασανσέρ, τον Μάιο του 2014. Οι κάμερες είχαν καταγράψει λεπτό προς λεπτό την έξαλλη μουσικό να επιτίθεται στον γαμπρό της, με την Bey να παρακολουθεί αποσβολωμένη.

Ας θυμηθούμε την όμορφη στιγμή:

Τότε, είχε διαρρεύσει ότι η Solange δεν άντεξε τις απιστίες του Jay Z προς την αδερφή της, οπότε και επήλθε η έκρηξη. Αλήθεια ή ψέμα, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Η παραπάνω εισαγωγή έγινε ώστε να μπορέσουμε κάπως να αντιληφθούμε το μεγάλο μυστήριο που περιβάλλει το πανίσχυρο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας. Το ζευγάρι που λάτρεψαν οι Obama και που ό τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Τι συμβαίνει όμως όταν ξεσπά το σκάνδαλο P. Diddy και οι "Κροίσοι" της μουσικής βρίσκονται στο στόχαστρο;

Ως γνωστόν, ο διάσημος ράπερ και παραγωγός P. Diddy συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου με κατηγορίες όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σεξουαλική βία, απάτη και προώθηση προσώπων για πορνεία. Διάσημα είναι άλλωστε τα πάρτι που έδινε όλα αυτά τα χρόνια, με τη συμμετοχή μερικών εκ των διασημότερων ανθρώπων του πλανήτη, ενώ η είδηση για τα 1000 baby oil κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους online ερευνητές, να προσπαθούν να εντοπίσουν από ποιο κατάστημα τα προμηθεύτηκε – όχι ότι έχει σημασία, αν και εδώ που έχουμε φτάσει, ίσως τελικά και να έχει -.

Η αυτοκρατορία του P. Diddy δείχνει να καταρρέει ενώ τα στόματα σιγά σιγά ανοίγουν – ή κλείνουν ερμητικά όπως αυτό του Ashton Kutcher καλού φίλου του ράπερ -. Το παγκόσμιο TikTok συνδέει τον Diddy με μυστηριώδεις δολοφονίες διάσημων προσώπων, με μόνιμο σύντροφο στις δουλειές του, τον παλιόφιλό του Jay Z. Aπό την ανεξιχνίαστη μέχρι στιγμής δολοφονία του Tupac Shakur – τα έχει πει ο Eminem 30 χρόνια τώρα – μέχρι την πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε το teen idon Aaliyah το 2001!

Και εδώ... κάνει εντυπωσιακή είσοδο η Queen B. η οποία σύμφωνα με τους καχύποπτους των social έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή σε κάποιους εκ των διασημότερων θανάτων στην ιστορία. Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι που συνδέουν το power couple με τον θάνατο της Aaliyah η οποία στα early 00s θεωρείτο το πιο hot εξαγώγιμο προιόν των ΗΠΑ και βασική αντίπαλος της Beyoncé. Τραγούδια, video clip, ταινίες, η Aaliyah ήταν ένα πολύπλευρο ταλέντο το οποίο μάλλον δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει η Beyoncé, τουλάχιστον όχι με τίμια μέσα. Η πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την ίδια και τους συνεργάτες της το καλοκαίρι του 2001, δεν σόκαρε και πολλούς, μιας και η όμορφη τραγουδίστρια είχε αρχίσει να ενοχλεί αρκετά.

Εκτός από τον θάνατο της Aaliyah, video στο TikTok συνδεει τους Carters – το επίθετο του Jay Z – με τους θανάτους του Michael Jackson – είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του λίγες μέρες πριν το μοιραίο – αλλά και του μέλους των TLC, "Left Eye” σε τροχαίο.

Γιατί όλοι ευχαριστούν τη Beyoncé όταν βραβεύονται;

Λένε ότι η Queen B. διευθύνει μία μυστική ομάδα για λίγους και καλούς της μουσικής βιομηχανίας, τρομοκρατώντας ή ακόμα και απειλώντας ανερχόμενα αστέρια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τεράστια ονόματα της μουσικής – Lady Gaga, Britney Spears – έχουν ευχαριστήσει(;) τη Beyoncé τη στιγμή της βράβευσής τους, φοβούμενοι ίσως τις... συνέπειες; Για να μη θυμηθούμε το τραγικό περιστατικό με τη βράβευση της Taylor Swift αντί της Beyoncé και την επί σκηνής έκρηξη του Kanye West γιατί η "ατάλαντη” Taylor, τόλμησε να στερήσει ένα βραβείο από την απόλυτη – και δεν εννοώ την Άννα Βίσση -. Το πώς έχει καταφέρει η Swift να επιβιώσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι απορίας άξιο!

Κλείνω με τη μεγαλύτερη – και καθόλου πιστευτή – θεωρία συνωμοσίας σχετικά με το ζευγάρι. H Cathy White, η φημολογούμενη ερωμένη του Jay Z και η αιτία της περιβόητης επίθεσης της Solange στο ασανσέρ, πέθανε ξαφνικά το 2011 από ανεύρυσμα στο κεφάλι. Λίγους μήνες πριν, η σχέση της με τον διάσημο ράπερ και παραγωγό είχε δει το φως της δημοσιότητας, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την είχαν πλησιάσει για συνεντεύξεις. Βέβαια, δεν πρόλαβε ποτέ να κάνει κάποια αποκάλυψη μιας και την πρόλαβε ο θάνατος. Για πολλούς βέβαια, το ανεύρυσμα ήταν μία "κατασκευασμένη” αιτία, μιας και πίσω από τον χαμό της White κρύβεται το διάσημο ζευγάρι. Τραβηγμένο; Υπάρχει και καλύτερο: Η Cathy ήταν έγκυος στο παιδί του Jay Z. Αυτό το παιδί είναι η Blue Ivy, την οποία ο Jay Z αποφάσισε να μεγαλώσει με τη νόμιμη σύζυγό του. Άλλωστε οι θεωρίες συνωμοσίας για την ψεύτικη κοιλιά της Beyoncé είναι ακόμα περισσότερες και σίγουρα ενδιαφέρουσες.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο θεωρίες συνωμοσίας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη κατηγορία. Εκτός βέβαια από την έρευνα που είχε διεξάγει το FBI στο ζευγάρι, μετά τον θάνατο της Cathy White. Βέβαια δεν υπήρξαν ενοχοποιητικά στοιχεία. Ή μήπως υπήρξαν;

Tags