Μαρί Κωνσταντάτου | Με hippie φούστα σε σπάνια εμφάνιση με την κόρη του Γιάννη Κεντ

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε μία βραδινή έξοδο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Μαρί Κωνσταντάτου έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει αρκετά σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Με tank top και εφαρμοστό denim παντελόνι | Η Χρύσα Μιχαλοπούλου με το τέλειο "μεταβατικό" look

Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της και θεατρικό παραγωγό, Γιάννη Κεντ στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του Παλλάς. Η συγγραφέας παιδικών παραμυθιών επέλεξε για την εμφάνισή της να φορέσει ένα μαύρο μακρυμάνικο top και μία σουέντ hippie φούστα με κρόσσια του αγαπημένου οίκου.

Σε μία από τις φωτογραφίες που είδαμε, η Μαρί Κωνσταντάτου πόζαρε στον φακό, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη του συζύγου της, Ελίνα Κεντ.

Η Μαρί Κωνστατάντου και ο Γιάννης Κέντ παντρεύτηκαν το 2023, με τον γάμο τους όμως να γίνεται γνωστός ένα χρόνο μετά το 2024. Σε δηλώσεις που είχε κάνει η ίδια τον Απρίλιο του 2024 είχε πει: "Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί. Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πολύ καιρός. Είμαι παντρεμένη. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα οπότε σας απάντησα. Σε λίγο θα έχουμε επέτειο. Όποιος θέλει να προφυλάξει κάτι μπορεί να το καταφέρει. Γιάννη μιλάω για το γάμο μας".