Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η εμφάνιση στο Ηρώδειο - Το τραγούδι του Χατζιδάκι που ανάρτησε στα social media

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη

H Όλγα Κεφαλογιάννη διανύει μία δύσκολη περίοδο καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια το απόγευμα της Παρασκευής, αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

Στην ανακοίνωσή της η υπουργός Τουρισμού ανέφερε με ειλικρίνεια:

Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής.

Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν δύο παιδιά.

H υπουργός Τουρισμού, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται εικόνες και βίντεο από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ιαπωνία που έκανε για τα εγκαίνια της μεγάλης διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Τόκιο "Tourism EXPO Japan 2024", στην οποία η τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα. Χθες, Κυριακή, έδωσε το παρών στην ξεχωριστή συναυλία που έγινε στο Ηρώδειο.

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η εμφάνιση στο Ηρώδειο - Το τραγούδι του Χατζιδάκι που ανάρτησε στα social media

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Ross Daly, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Μανώλης Μητσιάς που είχαν στηρίξει την Ίμβρο, στα πιο δύσκολα χρόνια, τραγουδώντας εκεί ή γράφοντας τραγούδια για το πολύπαθο νησί, βρέθηκαν μαζί επί σκηνής, για να στηρίξουν αυτή τη φορά τα ελληνικά σχολεία του νησιού. Η υπουργός Τουρισμού, μάλιστα μοιράστηκε ένα βίντεο από τη βραδιά με τον Μανώλη Μητσιά που τραγουδούσε το τραγούδι "Τσάμικος", σε μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και στίχους του Νίκου Γκάτσου.

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ