Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη: Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου, πρωταρχικό μέλημά μου το συμφέρον των δύο παιδιών μου

Με αφορμή δημοσιεύματα περί διαζυγίου με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα, η 'Ολγα Κεφαλογιάννη προχώρησε σε δήλωση σχετικά με την προσωπική της ζωή

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη Μίνωας Μάτσα @olgakefalogianni

Ανακοίνωση εξέδωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου αναφέρεται σε κρίση που αντιμετωπίζει στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

Με αφορμή δημοσιεύματα περί διαζυγίου, η κ. Κεφαλογιάννη απάντησε ότι "πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου" και απευθύνει "έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή".

Η ανακοίνωση

Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής.

Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα" αναφέρει η δήλωση που εξέδωσε η Υπουργός Τουρισμού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν δύο παιδιά.

Πηγη : TheToc

πηγη : TheToc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ