Όλγα Κεφαλογιάννη | Με διαχρονικά κομψό μαύρο φόρεμα και nude γόβες στην Ιαπωνία

Chic στην Ιαπωνία η υπουργός Τουρισμού

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε την Ιαπωνία, για τα εγκαίνια της μεγάλης διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Τόκιο "Tourism EXPO Japan 2024", στην οποία η τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, παρουσιάστηκε στο Τόκιο, χθες Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου η ειδική έκδοση του έργου του Νίκου Καζαντζάκη "Ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία” στην ιαπωνική και ελληνική γλώσσα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της ως επίσημη εκπρόσωπος της Ιαπωνίας η Πριγκίπισσα Takamado και η Βουλευτής κα. Seiko Hashimoto, Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ιαπωνίας - Ελλάδας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε για την περίσταση ένα διαχρονικά κομψό μίντι μαύρο φόρεμα που συνδύασε με ένα ζευγάρι nude γόβες. Από κοσμήματα επέλεξε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Η επίσκεψη της υπουργού γίνεται επίσης με αφορμή το "Έτος Πολιτισμού -Τουρισμού Ελλάδας Ιαπωνίας 2024". Η υπουργός Τουρισμού θα εγκαινιάσει στο Τόκιο την έκθεση του Robert McCabe "Χαίρε Ξένε Στην χώρα των Ονείρων" στην οποία αποτυπώνεται μια διαχρονική Ελλάδα γεμάτη συναίσθημα, αυθεντικότητα και ιστορία.