Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Με διαχρονικά κομψό μαύρο φόρεμα και nude γόβες στην Ιαπωνία

Chic στην Ιαπωνία η υπουργός Τουρισμού

MissBloom TEAM
Κεφαλογιάννη

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε την Ιαπωνία, για τα εγκαίνια της μεγάλης διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Τόκιο "Tourism EXPO Japan 2024", στην οποία η τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, παρουσιάστηκε στο Τόκιο, χθες Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου η ειδική έκδοση του έργου του Νίκου Καζαντζάκη "Ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία” στην ιαπωνική και ελληνική γλώσσα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της ως επίσημη εκπρόσωπος της Ιαπωνίας η Πριγκίπισσα Takamado και η Βουλευτής κα. Seiko Hashimoto, Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ιαπωνίας - Ελλάδας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε για την περίσταση ένα διαχρονικά κομψό μίντι μαύρο φόρεμα που συνδύασε με ένα ζευγάρι nude γόβες. Από κοσμήματα επέλεξε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Η επίσκεψη της υπουργού γίνεται επίσης με αφορμή το "Έτος Πολιτισμού -Τουρισμού Ελλάδας Ιαπωνίας 2024". Η υπουργός Τουρισμού θα εγκαινιάσει στο Τόκιο την έκθεση του Robert McCabe "Χαίρε Ξένε Στην χώρα των Ονείρων" στην οποία αποτυπώνεται μια διαχρονική Ελλάδα γεμάτη συναίσθημα, αυθεντικότητα και ιστορία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ