Το "ελεύθερο γεύμα" της πριγκίπισσας Diana | Τι ζητούσε κάθε εβδομάδα από τον βασιλικό σεφ;

Και πώς μπορείς να φτιάξεις και εσύ το αγαπημένο της 'comfort food'.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν και ζούσε μέσα σε βασιλικά ανάκτορα, η πριγκίπισσα Diana είχε αδυναμία σε απλές γεύσεις. Ο σεφ Darren McGrady, που υπηρέτησε την οικογένεια για 15 χρόνια, αποκάλυψε ότι ένα από τα αγαπημένα της πιάτα ήταν το Egg Suzette, που στην ουσία είναι μια ψητή πατάτα γεμιστή με αυγά, σάλτσα ολαντέζ και σπανάκι. Αυτή η απλή, αλλά γευστική συνταγή ήταν το απόλυτο comfort food της πριγκίπισσας.

Μία εβδομαδιαία παράδοση

Ο σεφ είχε μοιραστεί αυτή τη λεπτομέρεια με το κοινό του στο YouTube, γιορτάζοντας την 60ή επέτειο από τη γέννηση της Diana. Πραγματικά, ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα τόσο απλό πιάτο μπορούσε να δώσει τόση απόλαυση σε μια γυναίκα που ζούσε σε τόσο πολυτελή συνθήκες;

Πώς μπορείς να φτιάξεις το Egg Suzette;

Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το γεύμα, δες τι χρειάζεσαι και πώς θα το φτιάξεις!

Υλικά (για 2 μερίδες)

Για την πατάτα:

  • 2 μεγάλες πατάτες ψητές
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1 κρόκος αυγού
  • Αλάτι και πιπέρι

Για τη γέμιση:

  • 2 φλιτζάνια φύλλα σπανάκι
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1 κουταλάκι λευκό ξίδι
  • 1 κουταλάκι αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr