Γιάννης Αϊβάζης | Φανερά ανανεωμένος στη Λάρνακα

Έχει αλλάξει αρκετά την εξωτερική του εμφάνιση ο Γιάννης Αϊβάζης.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση της κόρης τους, Ισμήνης. Ο γνωστός ηθοποιός γυμνάζεται αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό και η αλλαγή της στην εμφάνισή του είναι εμφανής.

Τζένη Μπαλατσινού | Το μοναδικό πράγμα που θα αρνηθεί στον γιο της Παναγιώτη Αντώνιο

Τις τελευταίες ημέρες, ο ίδιος βρέθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα και σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό φαίνεται φανερά ανανεωμένος.

Πρόσφατα, η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο "Χαμογέλα και πάλι” και ανέφερε σχετικά με το διαζύγιο τους ότι: "17 χρόνια με τον Γιάννη είναι πολύτιμα. Τον Γιάννη τον αγαπώ και είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι οικογένεια απλά πήρε άλλη μορφή η σχέση που έχουμε. Τον λατρεύω. Όταν δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα, όταν δεν υπάρχει ένταση και κάθεσαι να συζητήσεις για να πάρεις κάποιες αποφάσεις είναι πολύ δύσκολο. Ο Γιάννης θα συνεχίσει να είναι στη ζωή μου. Η βάση δεν είναι μόνο το παιδί, εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια και να είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου. Η είδηση του χωρισμού διέρρευσε και προτιμήσαμε να γίνει το καλοκαίρι που είναι όλα ‘νεκρά’. Φυσικά και το συζητήσαμε με την Ισμήνη, και ήταν λες και μιλούσαμε σε γυναίκα 30 χρονών. Είναι ώριμη. Αφού τα συζητήσαμε εμείς για το πώς θα το διαχειριστούμε από κοινού, ήδη γνωρίζαμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι κάτι όμως, που δεν γίνεται να συζητάμε συνέχεια γιατί υπάρχει ένα παιδί. Τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή και δεν θα ξανατοποθετηθώ".