Follow us

Βραδινή έξοδος για τη Ράνια Τζίμα | Πού βρέθηκε;

Η Ράνια Τζίμα θέλησε να εκμεταλλευτεί για ακόμα λίγο τα ζεστά βράδια.

MissBloom TEAM
Ράνια Τζίμα NDP Photo Agency

Μπορεί το καλοκαίρι να ολοκληρώθηκε και ημερολογιακά να έχουμε μπει στο φθινόπωρο, όμως ο καιρός συνεχίζει να είναι καλός και έτσι η Ράνια Τζίμα θέλησε να το εκμεταλλευτεί και έκανε μία νέα βραδινή έξοδο.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Κίμωνας Κουρής στο Ηρώδειο | Με ανδρόγυνο look και κομψά loafers η ηθοποιός

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega βγήκε για μία βόλτα και επισκέφθηκε ένα θερινό σινεμά, τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά και προβάλλουν ταινίες.

"Ένα τελευταίο θερινούλι το προλαβαίνουμε” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της χωρίς να αποκαλύπτει ποια ταινία επέλεξε ή ποια ήταν η παρέα της.

Η Ράνια Τζίμα πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή "Buongiorno” και μίλησε για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη ότι: "Δεν είμαστε ένα φλατ ζευγάρι. Ο Γαβριήλ μπορεί να μου τεντώσει το νευρικό σύστημα. Ώρες ώρες γίνεται πάρα πολύ εσωστρεφής, κλείνετε στον εαυτό του. Εκπέμπει κάτι, το οποίος δε μπορείς να το καταλάβεις… Σίγουρα δεν είμαστε η οικογένεια που βλέπουμε στις διαφημίσεις που είναι όλα τέλεια. Έχουμε συγκρούσεις, έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στη μεταξύ μας σχέση, πάρα πολύ δύσκολες. Όπως νομίζω όλα τα ζευγάρια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ