Follow us

Άντζελα Δημητρίου | Περήφανη γιαγιά στη βάπτιση της εγγονής της - Τραγούδησε ζωντανά μαζί με συναδέλφους της που ήταν καλεσμένοι

DHMHTRIOY

Μία ξεχωριστή ημέρα έζησε η Άντζελα Δημητρίου στη βάπτιση της εγγονής της. Η κόρη της Όλγας και του συζύγου της, Φώτη, πήρε το όνομα Μιχαέλα Αγγελική, που είναι το βαφτιστικό όνομα της γιαγιάς της. Η λαϊκή ερμηνεύτρια εμφανίστηκε χαρούμενη και συγκινημένη και φωτογραφήθηκε μαζί με το ζευγάρι και τη νεοφώτιστη εγγονή της.

Η βάπτιση έγινε σε κτήμα στην Κερατέα Αττικής και στη διακόσμηση κυριαρχούσε το λευκό, το ροζ και το χρυσό. Η Άντζελα και η κόρη της, Όλγα ήταν ντυμένες ασορτί με σατέν παστέλ δημιουργίες με δαντέλενιες λεπτομέρειες. Στο πάρτι που ακολούθησε, η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, ερμήνευσε ζωντανά ένα τραγούδι που έχει αφιέρωσει πρώτα στην κόρη της και τώρα στην εγγονή της, το "Αυτά τα μάτια". Ένα τραγούδι είπε και ο Σταμάτης Γονίδης που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους.

"Καλησπέρα σας, σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Γεννήθηκε Αύγουστο, την 1η Αυγουστου και είναι μία πανέμορφη λιονταρίνα και της εύχομαι να είναι πάντα καλά. Πάντα να γελάει", είπε η Άντζελα στο πάρτι της βάπτισης.

Άντζελα Δημητρίου | Περήφανη γιαγιά στη βάπτιση της εγγονής της - Τραγούδησε ζωντανά μαζί με συναδέλφους της που ήταν καλεσμένοι
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΒΑΠΤΙΣΗ
ΒΑΠΤΙΣΗ

ΒΑΠΤΙΣΗ
ΒΑΠΤΙΣΗ
χαριτοδιπλωμένος
ΑΡΓΥΡΗΣ
ΙΜΒΡΙΟΣ
ΓΟΝΙΔΗΣ
γονιδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr