Ιωάννα Μαροσούλη | Στο Καλλιμάρμαρο με κομψό μαύρο κοστούμι η σύζυγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Μία σπάνια εμφάνιση για μία σημαντική περίσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μία μεγάλη βραδιά έλαβε χώρα το Σάββατο στο Καλλιμάρμαρο, στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε για 6η συνεχόμενη χρονιά τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και πατέρα του τωρινού προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Τέσσερις ομάδες αναμετρήθηκαν στο κατάμεστο και υπέροχα φωτισμένο Καλλιμάρμαρο, με την Παρτιζάν να στέφεται νικήτρια. Εκεί, άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και προσωπικότητες από τον διεθνή αθλητισμό. Ανάμεσά τους και η σύζυγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Ιωάννα Μαροσούλη.

Μαζί το βράδυ του Σαββάτου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη & ο Νίκος Συρίγος - Με καρό σακάκι και σορτς η ερμηνεύτρια

Η Ιωάννα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη και αδερφή του συζύγου της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρή Μαροσούλη, κάθισε μαζί με την πεθερά της, Δέσποινα Γιαννακοπούλου. Με ένα μαύρο κοστούμι και λευκό τοπ από μέσα, ήταν μία από τις πιο κομψές παρουσίες της βραδιάς.

Ιωάννα Μαροσούλη και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, με τον γάμο τους να μετρά σχεδόν 20 χρόνια. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Δέσποινα και τον Παύλο.