Follow us

Η Μαρία Κορινθίου για τον Γιάννη Αΐβάζη: "Πήρε άλλη μορφή η σχέση που έχουμε- Δεν υπάρχουν τρίτα πρόσωπα"

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τον Γιάννη Αΐβάζη και την απόφασή τους να χωρίσουν.

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου | Ο τολμηρός και stylish τρόπος που φόρεσε την πιο hot τάση της σεζόν Instagram

Μετά από 17 χρόνια γάμου και ένα παιδί, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αΐβάζης αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Το πρωί της Κυριακής η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο "Χαμογέλα και πάλι” και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου γι’ αυτή τους την απόφαση.

Συγκεκριμένα είπε: "17 χρόνια με τον Γιάννη είναι πολύτιμα. Τον Γιάννη τον αγαπώ και είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι οικογένεια απλά πήρε άλλη μορφή η σχέση που έχουμε. Τον λατρεύω. Όταν δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα, όταν δεν υπάρχει ένταση και κάθεσαι να συζητήσεις για να πάρεις κάποιες αποφάσεις είναι πολύ δύσκολο. Ο Γιάννης θα συνεχίσει να είναι στη ζωή μου. Η βάση δεν είναι μόνο το παιδί, εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια και να είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου".

Και συμπλήρωσε ότι: "Η είδηση του χωρισμού διέρρευσε και προτιμήσαμε να γίνει το καλοκαίρι που είναι όλα ‘νεκρά’. Φυσικά και το συζητήσαμε με την Ισμήνη, και ήταν λες και μιλούσαμε σε γυναίκα 30 χρονών. Είναι ώριμη. Αφού τα συζητήσαμε εμείς για το πώς θα το διαχειριστούμε από κοινού, ήδη γνωρίζαμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι κάτι όμως, που δεν γίνεται να συζητάμε συνέχεια γιατί υπάρχει ένα παιδί. Τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή και δεν θα ξανατοποθετηθώ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ