Follow us

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε μία τρυφερή ανάρτηση: "Ποτέ δε σε ξεχνάω"

Δεν ξεχνάει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου NDP

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλά προσωπικά της στιγμιότυπα, αλλά και σκέψεις της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της | Πιασμένοι από το χέρι

Το απόγευμα του Σαββάτου, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της με τον μπαμπά της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Η ίδια κοινοποιήσε αυτή τη φωτογραφία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Αλτσχάιμερ.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε μία τρυφερή ανάρτηση: "Ποτέ δε σε ξεχνάω"

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει μιλήσει για την εμπειρία της με τον μπαμπά της, λέγοντας: "Είναι μια ασθένεια δύσκολη για τους γύρω. Για τον άνθρωπο που υποφέρει, φαντάζομαι πως δεν είναι το ίδιο, γιατί δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, δεν θυμάται τίποτα".

"Για την οικογένεια είναι δύσκολο, ο πατέρας σου να μη σε γνωρίζει, να βλέπεις το ένα μάτι κενό, με πολλή καλοσύνη όμως. Για εμένα ήταν πολύ σοκαριστικό, γιατί ήταν ο μπαμπάς μου, ήμουν δεμένη μαζί του και ήταν αρκετή η διάρκεια που ταλαιπωρήθηκε. Τον έκλαψα πολύ περισσότερο όταν ήταν ζωντανός παρά όταν "έφυγε". Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τι ρόλο παίζει η κληρονομικότητα. Μήπως είμαι κι εγώ ο επόμενος που θα το πάθει. Θα χαρακτήριζα τη μνήμη μου επιλεκτική. Θυμάμαι τους ρόλους μου, αλλά την επόμενη ημέρα ξεχνάω τα πάντα, δεν θυμάμαι ταινίες, ηθοποιούς", ανέφερε στην εκπομπή "Όλα για την υγεία μου”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ