Follow us

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη με μαύρη δημιουργία με ανοιχτούς ώμους σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Χρυσής Βαρδινογιάννη

MissBloom TEAM
Χρυσή Βαρδινογιάννη NPD

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι μία γυναίκα που κρατάει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μαγική εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Ηρώδειο, ως φόρος τιμής στη μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Η Χρυσή εμφανίστηκε με μία μαύρη δημιουργία με ανοιχτούς ώμους επιλέγοντας ένα φόρεμα διαχρονικά κομψό. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν κυματιστά και το μακιγιάζ της διακριτικό, αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον πατέρα της, Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη φωνή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιουλίου 2023, να ακούγεται να λέει: "Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που με δίδαξε να μοιράζομαι τα πάντα με τους άλλους, αλλά κυρίως να δίνω αγάπη" και στη συνέχεια, αγαπημένοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους, η Μαρία Φαραντούρη, η Μαρινέλλα, ο Σάκης Ρουβάς, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Αντώνης Ρέμος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέφανος Κορκολής εμφανίστηκαν στη σκηνή. Ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Κατερίνα Λέχου ήταν αφηγητές της βραδιάς.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη με μαύρη δημιουργία με ανοιχτούς ώμους σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ