Αφροδίτη Σκαφίδα και Πύρρος Δήμας μαζί με την κόρη τους στο Καλλιμάρμαρο

Μία εντυπωσιακή οικογενειακή εμφάνιση έκανε το ζευγάρι με την λίγων μηνών κόρη τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τα 20 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και πλήθος αθλητών έδωσε το "παρών”. Μεταξύ των αθλητών που παραβρέθηκαν ήταν και ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας με την επίσης αθλήτρια σύζυγό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η Κατερίνα Καινούργιου "λιώνει" στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Το ζευγάρι έκανε μία νέα εμφάνιση μαζί με την λίγων μηνών κόρη τους, η οποία ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Απρίλιο, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

"Για όσες θέλουμε να ζήσουμε τη μητρότητα, τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική αλλά όλα πήγαν καλά. Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Κι επειδή έχω έναν από τους πιο γλυκούς άντρες του κόσμου, όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε μια Ελευθερία, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε. Οπότε οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μου" είχε πει στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννα η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η Αφροδίτη Σκφίδα επέλεξε να φορέσει ένα κρεμ φόρεμα με σχέδια από λουλούδια. Το μαλλιά της τα άφησε σε χαλαρές μπούκλες και στο μακιγιάζ της τόνισε τα μάτια της.