Follow us

Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ακόμη τρεις ηθοποιοί που θα "κάψουν" καρδιές τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Σίγουρα τη φετινή σεζόν θα μιλάμε γι' αυτούς!

MissBloom TEAM
Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ακόμη τρεις ηθοποιοί που θα 'κάψουν' καρδιές τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Η τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζεται να ξεκινήσει, μιας και οι περισσότερες σειρές θα κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες στα κανάλια. Έτσι και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους ηθοποιούς για τους οποίους θα μιλάμε όλη τη χρονιά και σίγουρα θα "κάψουν” καρδιές.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Grand Hotel” και θα βρεθεί και πάλι αντίζηλος με τον Γιάννη Κουκουράκη μετά και τις "Άγριες Μέλισσες”. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον διευθυντή του ξενοδοχείου και κρύβει αρκετά καλά το τραυματικό παρελθόν του.

Ο Γιάννης Ποιμενίδης θα πρωταγωνιστήσει στη "Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά” και θα υποδυθεί τον Νικήτα Λάσκαρη. Στη σειρά είναι παντρεμένος και περιμένει παιδί, όμως θα έχει μια κόντρα με τον Μήτρο Γερακάρη, τον οποίο θα παίξει ο Σπύρος Τσεκούρας.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θα πρωταγωνιστήσει και αυτός στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά” και θα υποδυθεί τον Ιησουίτη μοναχό, Αντόνιο Ρούσσο.

Ο Αναστάσης Ροϊλός θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς της ΕΡΤ, "Το απαραίτητο φως”, η οποία θα είναι μίνι σειρά 8 επεισοδίων και θα κάνει πρεμιέρα το 2025.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα υποδυθεί τον ρόλο του πατέρα Νικόλαου στη νέα σειρά του Alpha, "Άγιος έρωτας” και θα κληθεί να πει "όχι” στον έρωτα της Δανάης Παππά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ