Follow us

O Mιχαήλ Ταμπακάκης εξοργίζεται με τα χυδαία σχόλια για την παράσταση που πρωταγωνιστεί - Οι "συνάνθρωποί" μας

Το έργο "Brokeback Mountain" προκάλεσε πλήθος σχολίων.

MissBloom TEAM
ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ

Το διήγημα της Άννι Πρου "Brokeback Mountain" για την περίπλοκη αγάπη ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες που κράτησε μια ζωή έγινε παγκοσμίως γνωστό από την ομώνυμη κλασική πλέον κινηματογραφική ταινία και ακολούθησε η θεατρική διασκευή του Άσλεϊ Ρόμπινσον, ανεβαίνει στη σκηνή για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι εικοσάχρονοι Ένις ντελ Μαρ και Τζακ Τουίστ γνωρίζονται μέσα σε ένα γραφείο εύρεσης εργασίας, όταν πιάνουν εποχική δουλειά ως βοσκοί στα άγρια βουνά του Γουαϊόμινγκ. Μέσα στην απομόνωση του τοπίου, στα βοσκοτόπια και τις κορυφές όπου το καλοκαίρι δεν φτάνει ποτέ, αναπτύσσουν μια βαθιά και απροσδόκητη σύνδεση.

Η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου μεταφέρει ατόφιο το βίωμα του Ένις ντελ Μαρ και του Τζακ Τουίστ μέσα στην απαγορευμένη αγάπη και τους κοινωνικούς περιορισμούς.

Το promo της παράστασης κυκλοφόρησε στα social media και δεν έλειψαν τα χυδαία σχόλια για το θέμα του έργου. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανάρτησε κάποια από αυτά γράφοντας: "Ελλάδα 2024. Μερικά από τα σχόλια "συνανθρώπων μας κάτω από το πρόμο της παράστασης".

O Mιχαήλ Ταμπακάκης εξοργίζεται με τα χυδαία σχόλια για την παράσταση που πρωταγωνιστεί - Οι "συνάνθρωποί" μας

Πρόκειται για υβριστικά και ομοφοβικά σχόλια τα οποία εξόργισαν τον ηθοποιό και τα οποία δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε για ευνόητους λόγους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ