Follow us

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλάει πρώτη φορά για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: "Είναι υπέροχος"

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

MissBloom TEAM
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου NDP

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους.

Δανάη Παππά | Απαντάει για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Το πρωί της Πέμπτης, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega και μίλησε τόσο για το νέο της τηλεοπτικό βήμα και τη συμμετοχή της στη σειρά "Ταμπού”, όσο και για τον σύντροφό της και τον γιο τους, Κίμωνα.

Αρχικά είπε: "Ο γιος μου είναι δύο ετών. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα γιατί δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου, οι οποίες να είναι μαμάδες και να το μοιραζόμαστε. Εγώ έμεινα έγκυος στα 23. Αλλά είναι ωραία. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός. Είναι ένας συνεχής αγώνας του να καταλάβεις ποιος είσαι. Δεν θα ήθελα ο γιος μας να πάρει την αναβλητικότητά μας. Θέλω να πάρει τις αρχές και των δύο. Βάζουμε και οι δύο όρια στο παιδί, παράλληλα όμως είμαστε και χαλαροί".

Σχετικά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχέση τους είπε: "Υπάρχουν στιγμές που μου αρέσει η δημοσιότητα και άλλες που δεν το αντέχω. Εμένα μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου καλά, όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα. Ζορίστηκα πολύ όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες μου που ήμουν έγκυος. Δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ δεν είχα ανεβάσει κάτι, δεν είχα δείξει κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ προσωπική στιγμή για εμένα και την προφύλασσα όσο καλύτερα μπορούσα. Είναι καλό να μην παρεμβαίνουμε σε στιγμές που κάποιος έχει επιλέξει να είναι προσωπικές. Ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό, γιατί ήξερα ότι ο Λεωνίδας είναι αναγνωρίσιμος"

"Ο Λεωνίδας ως μπαμπάς είναι υπέροχος, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος, γενικά, οπότε ό,τι και να έκανε θα το έκανε καλά" είπε κλείνοντας η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ