Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο της – Πού βρέθηκε;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κράτησε την τσάντα που κρατούν όλα τα it girls.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν @christos_manioros

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη την 1η Σεπτεμβρίου στα Χανιά με καλεσμένους μόνο 80 άτομα. Το ζευγάρι επιθυμούσε να έχει κοντά του μόνο στενούς συγγενείς και φίλους.

Αθηνά Οικονομάκου | Στην αυλή του σπιτιού της με τα παιδιά της - Η Σιέννα φοράει στολή μπαλέτου

Σχετικά με τον γάμο της, η ίδια είχε δηλώσει: "Το πήρατε χαμπάρι μια βδομάδα πριν γίνει η τελετή. Έναν χρόνο πριν εγώ οργάνωνα τον γάμο μου σιγά -σιγά. Δεν είχε μαθευτεί τίποτα. Ήταν ένας πάρα πολύ κλειστός γάμος, ήταν 80 άτομα. Είχα να στήσω 8 τραπέζια, τίποτα άλλο. Ήταν άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης μου. Οι καλεσμένοι το έμαθαν μετά το Πάσχα, είδες πόσο καλοί φίλοι είναι και το κρατήσανε".

Η δημοσιογράφος λίγο πριν την πρεμιέρα της με τον Κώστα Τσουρό στο Mega και την εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα” έδωσε το "παρών” σε beauty εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε για την έξοδο της να φορέσει ένα tie dye φόρεμα και μαύρα σανδάλια. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μία μαύρη τσάντα του γνωστού οίκου Yves Saint Laurent, η οποία είναι ένα διαχρονικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο της – Πού βρέθηκε;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ