Δανάη Παππά | Η selfie με Έλληνα ηθοποιό - Τα δημοσιεύματα που τη θέλουν και πάλι ερωτευμένη

Η Δανάη Παππά είναι και πάλι ερωτευμένη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Δανάη Παππά φαίνεται ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Λάζαρη έπειτα από έξι χρόνια σχέσης.

Δανάη Παππά | Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της - Ερωτευμένη με Έλληνα ηθοποιό;

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης τους λέγοντας ότι: "Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση αλλά όλα καλά. Αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες”. Επιπλέον στην πρωινή εκπομπή του Mega έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Η Δανάη Παππά δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση, συνεχίζοντας να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό πράγματα για τη δουλειά της στον "Άγιο Έρωτα”, όσο και για τις συνεργασίες που έχει.

Με αφορμή μάλιστα μία απ' αυτές δημοσίευσε κάποιες νέες φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι της στη Βενετία με γνωστό οίκο. Στο ίδιο ταξίδι ήταν μαζί με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και η ηθοποιός μοιράστηκε κάποια κοινά τους στιγμιότυπα.