Μαρί Σαντάλ | Στο Ηρώδειο ανήμερα των γενεθλίων της - Με total white look και μπαλαρίνες

Έδωσε το παρών στην εκδήλωση μνήμης της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Μαρί Σαντάλ είχε διπλή αφορμή για να γιορτάσει χθες. Τα δικά της γενέθλια- έγινε 56 ετών - και εκείνα του γιου της, Οδυσσέα. Η βραδιά των γενεθλίων τους συνέπεσε με τη μεγάλη βραδιά αφιέρωμα που έγινε στο Ηρώδειο στη μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Έχοντας συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατό της, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, ετοίμασαν μία υπέροχη βραδιά για ανθρώπους που αγάπησαν την ίδια και πίστεψαν το έργο της.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Παύλος με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και ο Νικόλαος. Η σύζυγος του Παύλου επέλεξε να φορέσει μία total white δημιουργία με μπλε ελληνικά μοτίβα στο πάνω μέρος του συνόλου της. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μαύρες μπαλαρίνες και ένα ασορτί τσαντάκι.

Φωτογραφίες του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αλλά και του Νικόλαου από την εμφάνισή τους στη μαγική εκδήλωση, ανάρτησε η δημοσιογράφος του Star Channel, Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Φωτογραφία, Missbloom.gr