Follow us

Βασιλική Παναγιωτοπούλου | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της συζύγου του Θέμου Αναστασιάδη - Η έξοδος με φίλες

Η σπάνια έξοδος της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου, η οποία ζει στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά της αλλά επισκέπτεται και την Ελλάδα.

MissBloom TEAM
Θέμος Αναστασιάδης NDP

Τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδίως από τότε που έχασε τον σύζυγό της, έχοντας επικεντρωθεί πλήρως στα παιδιά της. Ο λόγος για την Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τη χήρα του Θέμου Αναστασιάδη, η οποία έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, περίπου 5,5 χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων, μετά το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη έχει αποφασίσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα η ίδια περνά τον χρόνο της ανάμεσα στο εξωτερικό και την Ελλάδα και δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Η ίδια έκανε μια σπάνια έξοδο με τις φίλες της, μια από τις οποίες είναι η δημοσιογράφος και υπεύθυνη του πολιτικού τμήματος του Αlpha, Ευαγγελία Τσικρίκα.

Οι δυο τους συνδέονται με φιλία πολλών ετών. Από τις πρώτες τους συνεργασίες με τον ΣΚΑΪ, μέχρι και την εποχή που υπήρξαν μαζί κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη στον Alpha.

Πριν λίγες μέρες η Βασιλική και η Ευαγγελία μαζί με τη δημοσιογράφο Ειρήνη Γκούμα και την φίλη τους Κατερίνα Καρδουλάκη, είχαν βραδινή έξοδο στο θέατρο του Λυκαβηττού και απόλαυσαν το κονσέρτο του διάσημου Κροάτη τσελίστα Στιέπαν Χάουζερ.

Βασιλική Παναγιωτοπούλου | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της συζύγου του Θέμου Αναστασιάδη - Η έξοδος με φίλες

Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί ξανά μαζί πριν από ενάμιση χρόνο περίπου.

Πηγή: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ