Η Σμαράγδα και η μητέρα της, Τζούλια Αργυροπούλου στο τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Αυτή την ώρα είναι το τελευταίο αντίο του Ντίνου Καρύδη που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 85 ετών. Η κόρη του Σμαράγδα, η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου, φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρετούν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938 και διέπρεψε στον χώρο της υποκριτικής, πρώτα ως αριστούχος φοιτητής της Δραματικής Σχολής Αθηνών και έπειτα ως επαγγελματίας ηθοποιός, όχι μόνο στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Το 1983 μαζί με την Τζούλια Αργυροπούλου -σύζυγό του- ίδρυσαν την Ελεύθερη Αυλαία. Στην εικοσαετή και πλέον πορεία της η Ελεύθερη Αυλαία παρουσίασε με επιτυχία στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιφέρεια, έργα σημαντικών Ελλήνων θεατρικών συγγραφέων. Ο ηθοποιός είχε διδάξει επίσης σε δραματικές σχολές.

Η Σμαράγδα Καρύδη κρατώντας από το χέρι τον Θοδωρή Αθερίδη, συνοδεύει τον πατέρα της στην τελευταία του κατοικία. Καταρρακωμένη είναι και η μητέρα της, Τζούλια Αργυροπούλου που έφτασε υποβασταζόμενη στην κηδεία του άντρα με τον οποίο μοιράστηκε όλη της ζωή.