Follow us

Έλενα Τοπαλίδου | Η πρώτη δήλωση για το unfollow του Νίκου Κουρή

Τι είπε η γνωστή χορεύτρια και χορογράφος για τη σχέση της με τον ηθοποιό;

MissBloom TEAM
Έλενα Τοπαλίδου NDP

Εδώ και μία εβδομάδα το celebrity ρεπορτάζ έχει επικεντρωθεί στον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, ή για την ακρίβεια στο unfollow του ηθοποιού και στην εξαφάνιση των κοινών τους φωτογραφιών.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 19 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του νεαρού Πέτρου. Ο γάμος τους είχε γίνει viral ιδίως για τις πιρουέτες της νύφης μέσα στην Εκκλησία, η οποία κυριολεκτικά έλαμπε ανάμεσα στους δύο άντρες της ζωής της.

Έλενα Τοπαλίδου | Ποζάρει με σέξι διάθεση στη Φρανκφούρτη

Και ενώ κανένας από τους δύο μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει σχετικά με τις εξελίξεις στη σχέση τους, η κάμερα της εκπομπής, "Πρωινό ΣουΣου” συνέλαβε την Έλενα Τοπαλίδου στο αεροδρόμιο με τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή να προσπαθεί να αποσπάσει μία απάντηση από τη χορεύτρια και χορογράφο.

Έλενα Τοπαλίδου | Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού

Εκείνη, όπως πάντα χαμογελαστή, απάντησε: "Ψάξτε να μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για τα unfollow και τότε θα σας απαντήσω. Θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε θα απαντήσω. Γεια σας, να είστε καλά. Τίποτα δε σκοτώνει τον έρωτα. Αντίο σας… Φτάνει τώρα, είναι πολύ ωραία όλα αυτά. Άντε”.

Έλενα Τοπαλίδου | Η πρώτη δήλωση για το unfollow του Νίκου Κουρή

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και 5 μήνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ