Follow us

Ίδια ο Αντώνης Ρέμος | Είδαμε για πρώτη φορά την 9χρονη κόρη του, Ελένη

"Η πρώτη σου μικρή κατάκτηση μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις τη ζωή σου...''

MissBloom TEAM
Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος NDP

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή και την οικογένεια τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι αρκετά σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες της 9χρονης Ελένης τους, της μοναχοκόρης τους.

Ανθή Σαλαγκούδη | Δείπνο με τον Κοσμά Κουμιανό για μία ξεχωριστή περίσταση

Το Σαββατοκύριακο η σχεδιάστρια δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της μικρής, μιας και θέλησε να μοιραστεί την περηφάνια της για το επίτευγμα της στην ιππασία. Έτσι, δημοσίευσε αρκετές λήψεις από την ώρα του αγώνα, αλλά και κάποια στιγμιότυπα της Ελένης με το λευκό της άλογο.

"Η πρώτη σου μικρή κατάκτηση μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις τη ζωή σου... Μπράβο σου που πέρασες επιτυχώς τις πρώτες εξετάσεις ιππασίας Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιππικό όμιλο βαρης @ridingclubvaris και ιδιαίτερα στον προπονητή μας τον κύριο Γιώργο μας @george.paraschakis και στην αγαπημένη μας @celiahoffmannloss. you are poetry in motion” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Υβόννη Μπόσνιακ. Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να σχολιάσει την ανάρτηση της συζύγου του, γράφοντας "ζωές μου”.

Η 9χρονη Ελένη φαίνεται ότι μοιάζει αρκετά στον μπαμπά της, μιας και από τα λίγα χαρακτηριστικά της που βλέπουμε είναι παρόμοια με του διάσημου μπαμπά της, όπως τα χείλη και η μύτη.

Ίδια ο Αντώνης Ρέμος | Είδαμε για πρώτη φορά την 9χρονη κόρη του, Ελένη
Ελένη Πασχαλίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ