Follow us

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου" | Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Πατούλη

Ο 20χρονος γιος του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη σε μία σπάνια δήλωση.

MissBloom TEAM
Αλέξανδρος Πατούλης NDP

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Πατούλης, τέως περιφερειάρχης Αττικής και Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, περιμένει το δεύτερο παιδί του, με τη νεαρή σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού.

Όπως ήταν φυσικό, όλοι θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τη μελαχρινή γυναίκα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προσέγγισαν την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Σταυράκη αλλά και τον γιο τους, Αλέξανδρο.

Γιώργος Πατούλης | Η γυναίκα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του - Μαζί στην Ιθάκη

Τελικά, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Buongiorno" μας επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη καθώς φιλοξένησε δηλώσεις του 20χρονου Αλέξανδρου Πατούλη. Ο νεαρός, είπε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου, όσο και με τη σύντροφό του”.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου" | Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Πατούλη

Ο μέλλοντας πατέρας, Γιώργος Πατούλης, παρόλο που το τελευταίο διάστημα έχει "πολιορκηθεί” στενά για μία δήλωση, έκανε την πρώτη αναφορά στη σύντροφό του, λίγες μέρες πριν, στην εκπομπή "Αταίριαστοι” όπου αποδέχθηκε τις ευχές των δύο παρουσιαστών. Όσο για το φύλο του μωρού αλλά και το πότε θα έρθει στον κόσμο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Πάντως η δίδυμη κύηση, όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει, έχει αποκλειστεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ