Follow us

Νίκος Χατζηνικολάου & Κρίστη Τσολακάκη | Μία ματιά στον καλαίσθητο κήπο του σπιτιού τους στην Εκάλη

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρές οικογενειακές στιγμές στο σπίτι, βόλτες και εξορμήσεις στα μαγαζιά.

MissBloom TEAM
ΝΙΚΟΣ

O Nίκος Χατζηνικολάου αποτελεί μία ξεχωριστή σχολή στη δημοσιογραφία και αποτελεί από τους πλέον επιτυχημένους επαγγελματίες. Μαζί με τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη και τα παιδιά τους, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα ζουν σε ένα καλαίσθητο σπίτι στην Εκάλη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών καθώς έχει αποκτήσει τον μεγαλύτερο γιο του, τον Πάνο από τον πρώτο γάμο του με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρές οικογενειακές στιγμές στο σπίτι, βόλτες και εξορμήσεις στα μαγαζιά. Σε μία εξόρμηση σε γνωστό εμπορικό χωριό, ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία με τα τρία μικρότερα παιδιά του. "Η …συμμορία με τα μαύρα γυαλιά,σε νέες -καλοκαιρινές- περιπέτειες! Φωτογράφος η μαμά μας! Η μόνη που καταφέρνει να τους φέρει μέσα στο κάδρο!", σημείωσε στη λεζάντα του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Αλλά δεν ήταν η μοναδική του ανάρτηση. Φωτογράφισε και το μικρότερο μέλος της οικογένειάς τους, τον πανέμορφο σκύλο τους, Snow, στην καλαίσθητη αυλή του σπιτιού τους. "Ο Snow και εγώ σας καλημερίζουμε με πρωινά χαμόγελα! Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο! Καλό ΠΣΚ!", έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ