Follow us

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου | Αποκαλύφθηκε... κατά λάθος το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Ο γνωστός ηθοποιός που "πρόδωσε" το όνομα που θα δώσουν στην 10 μηνών κόρη τους.

MissBloom TEAM
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου NDP

Στιγμές ανείπωτης ευτυχίας ζουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά τον ερχομό της κορούλας τους, η οποία είναι πλέον 10 μηνών. Η βάπτισή της βρίσκεται προ των πυλών, με το ζευγάρι να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το σημαντικό αυτό μυστήριο - πλην όμως αποφεύγουν να αποκαλύψουν το όνομα που θα δώσουν στη μικρή, όσο κι αν έχουν ερωτηθεί σχετικά στο παρελθόν.

Δανάη Μιχαλάκη | Το πρώτο καλοκαίρι της ως μαμά - Αγκαλιά με την 10 μηνών κόρη της στο ηλιοβασίλεμα

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξη του Γιώργου Μιχαλάκη, πατέρα της Δανάης, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στη μικρή, δεν θέλουν όμως με τίποτα να το αποκαλύψουν.

Ωστόσο, μια δήλωση του συμπρωταγωνιστή της στις "Άγριες Μέλισσες", Κωστή Σαββιδάκη, "πρόδωσε" ... κατά λάθος το όνομα που πρόκειται να της δώσουν, λέγοντας τα εξής στη λεζάντα της δημοσίευσή του:

"Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά όλοι...
#άγριεςμέλισσες #agriesmelisses
Να σας ζήσει ο Φίλιππος αγαπημένη @evie_tsiaval και αγαπημένε @alkalpakidis , να τον καμαρώνετε, να είναι υγιής, τυχερός, και ευτυχισμένος.

@danae_michalaki όσο για την κούκλα Έλλη σου που δεν με πήρε με καλό μάτι, την τρόμαξαν τα μούσια, να την χαίρεσαι και εσύ και να την καμαρώνεις. Όσα από τα μελισσάκια δεν έχετε δει τα δύο νέα μωρά να μαζευτούμε σιγά σιγά, είναι μία ωραία αφορμή να ανταμώσουμε, άιντε και αργήσαμε..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ