Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το ιδανικό και super stylish ριγέ πουκάμισο για τη μεταβατική αυτή εποχή

Spoler alert: ανήκει στο νέο, ολόδικό της brand ρούχων, GRÉS.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Μια έκπληξη επιφύλασσε στο τέλος του καλοκαιριού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε όλες τις διαδικτυακές της φίλες, ανακοινώνοντας περί τα τέλη Αυγούστου ότι είναι σύντομα πρόκειται να λανσάρει ένα δικό της δημιούργημα που ετοίμαζε για χρόνια με πολλή αγάπη. Ο λόγος για το lifestyle brand με το όνομα GRÉS, που αντλεί έμπνευση από το μοναδικό στιλ και αισθητική της παρουσιάστριας, και περιλαμβάνει μοντέρνα ρούχα και κοσμήματα αποκλειστικά φτιαγμένα στην Ελλάδα, απευθυνόμενα στη σύγχρονη και δυναμική γυναίκα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Στεγνώνει τα μαλλιά της με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Μόλις πριν λίγες ώρες λοιπόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της GRÉS στην Ελλάδα, με την ιστοσελίδα να είναι live και έτοιμη να δεχτεί online παραγγελίες. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της όπου ποζάρει επιδεικνύοντας τα ρούχα και τα κοσμήματα που έχει επιλέξει με πολλή προσοχή και μπορείς από σήμερα πλέον να βρεις online.

Ένα από τα πολλά κομμάτια που ξεχωρίσαμε ήταν και ένα stylish ριγέ πουκάμισο σε κόκκινη απόχρωση, που είναι το τέλειο item για τη μεταβατική αυτή εποχή. Το μοντέλο και παρουσιάστρια το συνδύασε με ένα λευκό κοντό σορτσάκι, δημιουργώντας ένα υπέροχο navy style, ενώ το μαντήλι στα μαλλιά και τα oversized χρυσά σκουαλαρίκια (τα οποία επίσης διατίθενται στο site) ολοκλήρωσαν τέλεια την εμφάνισή της.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ