Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει: "Κάνω από μικρή μεσοθεραπεία και botox"

"Αποφεύγω να κάνω πράγματα που μπορεί να αλλοιώσουν το πρόσωπό μου, δεν θέλω να γιορτάζω της Μεταμορφώσεως!"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα μυστικά ομορφιάς της αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και για τις απόψεις της σχετικά με την ομορφιά και το πέρασμα του χρόνου.

Νέα μαλλιά για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου | Το à la garçonne κούρεμα που τόλμησε

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν λέει την ηλικία της και πώς διατηρείται εκείνη απάντησε εντελώς ακομπλεξάριστα ότι φυσικά και τη λέει παντού χωρίς ντροπές. "Στα 56 μου κάνω διατροφή και γυμνάζομαι, γιατί το σώμα μας είναι το όργανό μας και πρέπει να είναι εξασκημένο και έτοιμο για δράση".

Όσο για τα ενέσιμα και το αν επεμβαίνει στο πρόσωπό της λόγω και της ιδιότητάς της ως ηθοποιού, πράγμα που πολλές συνάδελφοί της αποφεύγουν για να μην αλλοιώνεται η έκφρασή τους, η ίδια ισχυρίζεται:

"Συμφωνώ. Εγώ αυτό που έχω ξεκινήσει από μικρή είναι μεσοθεραπεία, γιατί το δέρμα μου είναι πολύ λεπτό και βοηθά να κρατηθεί ο ιστός του σε καλή κατάσταση. Δεν έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο μου, παρά μόνο ένα μικρό botox στα μάτια, στο "πόδι της χήνας". Από εκεί και πέρα, αποφεύγω να κάνω πράγματα που μπορεί να το αλλοιώσουν, όπως στα χείλη, στα μάγουλα. Βλέπεις μια που ήξερες και λες "ποια είναι αυτή;". Δεν θέλω να γιορτάζω της Μεταμορφώσεως!", ισχυρίστηκε με χιούμορ η ηθοποιός.