Follow us

Η Μαρία Τζομπανάκη σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη | Η εμφάνιση της θύμισε Ελλάδα

Ο "Σασμός" βραβεύτηκε και μερικοί από τους συντελεστές ήταν εκεί.

MissBloom TEAM
Μαρία Τζομπανάκη NDP

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Νέας Υόρκης με τη Μαρία Τζομπανακη να είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια. Το εν λόγω φεστιβάλ τιμά τους Έλληνες δημιουργούς και συστήνει την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή στο κοινό της μεγαλύτερης πόλης της Αμερικής.

Άννα Βίσση | Το ξεχωριστό μήνυμα για τον εγγονό της

Μία από τις σειρές που βραβεύτηκε ήταν και ο "Σασμός” μιας και φέτος το φεστιβάλ έχει αφιέρωμα στην Κρήτη. Παρούσες στη βράβευση βρέθηκαν πέρα από τη Μαρία Τζομπανάκη, η Δανάη Παππά, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Μιχάλης Αεράκης.

Η Μαρία Τζομπανάκη έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: "Η χθεσινή έναρξη του 14ου φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου της Νέας Υόρκης ήταν πολύ επιτυχημένη. Ευχαριστώ θερμά τους συμμετέχοντες από Ελλάδα και το κοινό της Νέας Υόρκης, ιδιαιτέρως τον Σεβασμιότατο, Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο για την παρουσία του και τη θετική του στάση”.

Η Δανάη Παππά σε ένα Instagram story μας έδειξε τη Μαρία Τζομπανάκη και το εντυπωσιακό αέρινο κρεμ φόρεμα που επέλεξε γι' αυτή τη βραδιά

Η Μαρία Τζομπανάκη σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη | Η εμφάνιση της θύμισε Ελλάδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ