Follow us

"Συγκινήθηκα και χάρηκα" | Η Ναταλία Γερμανού σε μία συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα της

Μία σπάνια φωτογραφία του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού μοιράστηκε η Ναταλία Γερμανού.

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού | Φόρεσε μία δημοφιλή τάση της χειμερινής σεζόν στις μπότες Instagram@natalia_germanou

Η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε μία φωτογραφία του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαριτίνα Ντενίση | Ρομαντική βραδιά σε παραλία στο Καβούρι

Στη φωτογραφία φαίνονται να ποζάρουν ο δημοσιογράφος και μπαμπάς της μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

"Μου την έστειλε προχτές ένας φίλος. Και συγκινήθηκα. Και χάρηκα που κανείς δεν είναι μόνος εκεί, στην άλλη πλευρά του φεγγαριού, που εμείς δεν βλέπουμε. Πόσα θα ‘χουν να λένε" έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο του πατέρα της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Στις 21 Μαΐου η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δημοσιογράφος να μιλά για τα σημαντικά πράγματα της ζωής.

"Και πόνεσα και αγάπησα και ξαναγάπησα και ξαναπόνεσα. Και αυτό θα πω στον Θεό αν ποτέ τον αντικρίσω στα μάτια και με ρωτήσει "τι έκανες στη ζωή σου;”. Δεν θα του πω "τα βιβλία που έγραψα ή έκανα τόσες εκπομπές ή πήρα αυτά τα βραβεία αυτά που πήρα”. Θα του πω πολύ απλά και πολύ γελαστά και τότε θα το πω και περήφανα, ίσως είναι το μόνο περίφημο πράγμα που μπορώ να πω. Θα του πω "έζησα”" ακούγεται να λέει στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Φρέντυ Γερμανός. "Να αρχίσουμε να ζούμε.. αυτό μετράει τελικά! δεν σε ξεχνάω ούτε μέρα μπαμπάκα μου" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Γερμανού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ